Tuesday, March 9, 2010

Gata de start - McLaren F1


Cu sigurantza una dintre candidatele la titlul mondial, McLaren a ramas consecventa performantzelor, determinarii shi profesionalismului ce pot genera succesul in Formula 1. Pilotzii nu cred ca mai au nevoie de nici o prezentare, deoarece sint ultimii doi campioni mondiali: Lewis Hamilton in 2008 shi Jenson Button in 2009. Dupa aceasta scurta dar inevitabila introducere, se poate ghici ca pretentziile asheaza McLaren printre echipele de top in 2010.

Mashina MP4-25 arata exceptzional, rezultatele testelor au accelerat adrenalina in venele inginerilor, iar Lewis shi Button ashteapta "tropaind" sa iasa pe circuitul din Bahrain. Va fi o misiune grea pentru managerii echipei sa ii faca pe cei doi sa ishi respecte strategiile, fiind cunoscut ca in trecut, McLaren a avut probleme cu Senna shi Prost, dar shi cu Alonso shi Hamilton. Deocamdata declaratziile sint moderate, dar sint sigur ca Lewis vrea sa recishtige trofeul ajuns astazi in vitrina colegului sau de echipa.

Majoritatea ziarishtilor care se ocupa de fenomen, il dau ca principal favorit al acestui an pe Lewis Hamilton, motivul principal fiind acela ca este acomodat cu atmosfera de la McLaren, comunica deja mult mai bine cu inginerii shi a colaborat inca de la inceput la dezvoltarea modelului MP4-25, ceea ce nu se poate spune despre Jenson Button, venit de la BrawnGP. Atuul campionului mondial insa, este dorintza de a concura de la egal la egal, intr-o provocare cum rar se vede in Formula 1, cu talentatul Lewis Hamilton, copilul de suflet al echipei McLaren.

Alaturi de Ferrari, Red Bull shi Mercedes F1, McLaren va duce greul acestui sezon, care cu sigurantza va fi unul demn de istoria colosala a Formulei 1.

Shanse la puncte - 100%
Shanse la podiumuri - 100%
Shanse la titlu - 92%

No comments:

Post a Comment