Sunday, January 31, 2010

BMW Sauber a scos mashina pe circuit

Evenimentul s-a produs duminica dimineatza fara mare tam-tam la Valencia, in Spania, in ashteptarea sesiunilor de testari ce vor avea loc in aceasta saptamina. Sauber este a treia echipa care ishi lanseaza oficial mashina pentru 2010, prezentind shi cei doi pilotzi care vor concura in acest sezon - Pedro de la Rosa shi Kamui Kobayashi. Monopostul C29 va avea motor (model 056) shi cutie de viteze fabricate de Ferrari.

Cu aceasta ocazie, Kamui Kobayashi, revelatzia de anul trecut cind l-a inlocuit pe Timo Glock la Toyota, a declarat ca este foarte fericit sa continue in Formula 1, avind la dispozitzie material performant cu care se pot cishtiga puncte.

Pedro de la Rosa (38 de ani) a luat startul in 71 de mari premii, are o clasare pe podium (Marele Premiu al Ungariei - 2006, locul secund dupa Jenson Button) shi 29 de puncte acumulate in anii precedentzi, ultima cursa oficiala fiind cea de la Interlagos din 2006. Oricum, spaniolul are o mare experientza, el fiind pentru mult timp, pilotul de testari al celor de la McLaren.

No comments:

Post a Comment