Thursday, January 28, 2010

Ferrari F10 a ieshit din laboratoare

Constructorul Ferrari a lansat noul model, denumit F10. Festivitatea a fost dominata de discursul lui Luca di Montezemolo, care, dupa ce a vorbit despre realizarile shi proiectele italienilor, a adaugat ca acest an este unul de referintza pentru participarea Scuderiei in Formula 1. Acesta a subliniat ca in 2010 se ashteapta foarte mult de la Fernando Alonso shi Felipe Massa (mentzionatzi in aceasta ordine), jumatate din sezonul trecut fiind sacrificat pentru dezvoltarea proiectului prezentat in fotografiile de mai jos.

F10 - date tehnice

Shasiu - produs din materiale compozite de fibre de carbon shi fibra de sticla - cutie de viteze longitudinala produsa de Ferrari - diferentzial cu alunecare limitata - cutie de viteze secventziala semiautomata controlata electronic - 7 trepte de viteza plus marsharier - discuri de frina ventilate din fibra de carbon produse de Brembo - suspensii independente - greutate totala cu apa, lubrificantzi shi pilot 620 kg - jentzi de 13 inch produse de BBS.

Motor - model 056 cu 8 cilindri in V90 cu bloc de aluminiu - 32 de valve - distributzie pneumatica - capacitate cilindrica 2398 cm cubi - cilindri de 98 de mm - greutatea minima 95 de kg - aprindere electronica - carburant Shell V-Power - ulei Shell Helix Ultra.

Shi pentru ca au existat voci care au spus ca nu exista diferentze clare intre modelele F10 shi F60 (produs anul trecut), va ofer citeva fotografii comparative din care va putetzi forma singuri o parere....

No comments:

Post a Comment