Tuesday, January 26, 2010

Schumacher ii urecheaza pe ziarishti

Imediat dupa lansarea noii mashini MercedesGP, oficialii echipei au organizat o conferintza de presa, unde atentzia a fost acaparata, nici nu shtiu daca mai trebuie sa mire pe cineva, de Michael Schumacher, fostul campion mondial retras din activitate in 2006, dar revenit in Formula 1 pentru o noua provocare.

Purtind echipamentul argintiu pentru prima data, germanul a incercat sa raspunda cu amabilitate shi diplomatzie, jurnalishtii avind pentru prima oara ocazia sa-i adreseze intrebari dupa anuntzul de revenire facut in luna decembrie.... Shi sagetzile au inceput zboare in directzia lui Schumacher....

Primul care "a atacat" a fost un ziarist german care l-a intrebat cum se simte sa fie coechipier cu Nico Rosberg, amintindu-i de "Controversa Rascasse" din 2006, cind tatal actualului sau coleg de astazi, fostul campion mondial Keke Roseberg, l-a numit "cheap cheat", adica "o gluma ieftina", spunind ca Formula 1 nu-l va regreta pe Michael.... Zimbind acru, campionul german a raspuns scurt - "Bine."

Fara sa-l crutze, ziarishtii l-au intrebat apoi daca a revenit pentru a demonstra ca poate cishtiga shi fara ajutorul "tacticilor nesportive", la care replica pilotului a fost: "91 de victorii, 7 titluri... cishtigate numai intr-o maniera nesportiva... Absolut... Da, ai dreptate, trebuie sa dovedesc ca pot mai bine...."
Cind i s-a spus ca intrebarea facuse referire la victoriile obtzinute intr-un stil "rece" shi nu la statistica, Schumacher a adaugat: "Da, am obtzinut toate acele victorii in aceeashi maniera in care pui tu intrebarile...."

Uuuuuhhhh!

No comments:

Post a Comment