Friday, February 12, 2010

Lotus T127 a fost prezentata oficial

Dupa multe discutzii shi aminari, Lotus F1 a lansat ieri mashina pe care vor pilota Jarno Trulli shi Heikki Kovalainen. Evenimentul a fost unul monden, avindu-i ca invitatzi prezentzi pe Frank Williams, Stirling Moss, Nick Fry shi Patrick Head. Managerul principal Tony Fernandes vine dupa o experientza reushita cu Air Asia, una dintre cele mai ieftine linii aeriene aflate in business.

Lotus are o serie de angajatzi care provin de la Renault, Toyota sau Super Aguri shi nu cred ca pentru acest an ishi propune mare lucru.

Revenirea echipei in Formula 1 stirneshte multe nostalgii printre iubitorii acestui sport shi este posibil ca sentimentele fanilor sa depasheasca performantzele pe care T127 le va obtzine pe circuitele pe unde va concura.

Personal nu cred ca motoarele Cosworth vor avea cine shtie ce performantze anul acesta, cu atit mai mult cu cit cei doi pilotzi nu au efectuat inca nici un test oficial, ca sa aiba macar citeva puncte de referintza pentru sezonul care bate la usha. Aceasta idee este in parte impartashita shi de directorul tehnic Mike Gascoyne, inginer cu mare experientza, care a mai trecut pe la McLaren, Sauber, Tyrell, Jordan, Renault, Toyota shi Force India. El a declarat ziarishtilor ca mai trebuie lucrat la aerodinamica, unde se pot simplifica shi ushura multe elemente ale bolidului T127.

In concluzie, lumea a zimbit fericita ca Lotus este iarashi in Formula 1, insa ramine de vazut cit randament vor da mashinile verzi atunci cind se vor afla pe aceeashi pista cu Ferrari, Mercedes sau McLaren....


No comments:

Post a Comment