Monday, February 1, 2010

Williams a pus mashina direct pe asfalt

Britanicii nu s-au mai incurcat cu festivitatzile sau cu ziarishtii

Echipa condusa de Frank Williams nu a organizat nimic special pentru prezentarea modelului FW32 ce va fi pilotat de Rubens Barrichello shi Nico Hulkenberg. Interesatzi mai mult de setarile shi performantzele bolidului, inginerii au fost scutitzi de aparitzia in fatza camerelor de luat vederi shi a aparatelor de fotografiat, iar pilotzii s-au concentrat la programul intens de testari pe care il vor efectua in aceasta iarna.

Deocamdata nu se cunosc nici macar datele tehnice ale mashinii Williams, singurul detaliu important fiind acela ca motorul este asigurat de Cosworth.

Pentru prima zi de teste, FW32 a fost condus de Barrichello, care a declarat ca ii place mashina, dar este greu de spus acum cine va fi mai rapid. In acest moment intreaga echipa este preocupata de echilibrarea mashinii, ajustarea scaunului pilotului precum shi rularea software-ului care controleaza toate componentele electronice. In plus, datorita capacitatzii ridicate a noilor rezervoare, dar shi rotzilor fatza care sint mai inguste decit pina acum, se vor incerca diferite combinatzii pentru a se studia comportamentul mashinii la inceputul shi in timpul cursei, in conditziile noilor reglementari FIA.

No comments:

Post a Comment