Monday, February 1, 2010

Toro Rosso se ashteapta ca Buemi shi Alguersuari sa gresheasca

Noul STR5 a fost prezentat astazi la standurile de testari ale echipei Toro Rosso, in fapt echipa a doua a grupului Red Bull Racing. Mashina este conceputa complet de proiectantzii echipei, dar cu un motor Ferrari 056, iar cei doi pilotzi care au incheiat sezonul trecut au fost reconfirmatzi - Sebastien Buemi shi Jaime Alguersuari. Tineri shi cu mult talent, cei doi constituie o provocare shi un pariu pentru Formula 1, daca ne gindim ca Giorgio Ascanelli, manager general al echipei, a declarat ca la inceputul acestui sezon se ashteapta la gresheli din partea celor doi - "Este o mashina noua, conceputa in totalitate de Toro Rosso, pentru acest sezon propunindu-ne numai sa intzelegem shi sa ne acomodam cu acest nou proiect."

Concluzia mea este ca Buemi shi Alguersuari nu se vor bate pentru puncte, fiind evident ca nu vor fi siciitzi prea mult de jurnalishti. 

In prima zi pe circuitul de la Sevilla, Sebastian Buemi a avut o problema la cutia de viteze, motiv pentru care nu a efectuat decit 18 ture. Miine Buemi va continua testarile, urmind ca miercuri sa piloteze Alguersuari.

No comments:

Post a Comment