Tuesday, February 16, 2010

Nick Fry a demisionat de la MercedesGP

Nici nu s-au turat bine motoarele in 2010 ca au shi inceput sa apara primii nemultzumitzi in tabara MercedesGP. In postul anterior analizam situatzia lui Nico Rosberg, amintind insa ca pot aparea shi alte victime colaterale. Shi iata ca la citeva ore distantza avem shi rezultate concrete.

Este vorba de directorul executiv de la MercedesGP Nick Fry, cel care in urma cu un an, alaturi de Ross Brawn, salva echipa de la desfiintzare. El a shi fost inlocuit cu Mohamed Badawy al Husseiny, daca imi permitetzi o rautate.... nume cu adevarat "greu" in lumea Formulei 1. Lasind umorul negru la o parte, trebuie amintit ca Mohamed a fost director executiv al Fondului de Investitzii Aabar, care detzine 30 de procente din MercedesGP.

Demisia lui Fry a ajuns la urechile ziarishti prin intermediul documentelor depuse de MercedesGP la Federatzia Internatzionala de Automobilism la inceputul acestei luni. In plus, studiind mai amanunt aceste acte, jurnalishtii au descoperit ca odata cu Nick Fry au mai plecat avocata Caroline McGregory shi directorii Nigel Kerr, John Marsden shi Gordon Blair.

Aceste demisii pun intr-o cu totul alta lumina prezentza lui Nick Fry la lansarea mashinii Lotus, ce a avut loc in urma cu citeva zile la Londra. Nu este exclus ca acesta sa negocieze cu alte echipe sau chiar sa preia o functzie de raspundere la Lotus Racing, avind in vedere ca team managerul Tony Fernandes a declarat deja ca se va retrage, fiind nevoit sa revina la Air Asia, compania care ii aduce mari satisactzii profesionale.

No comments:

Post a Comment