Thursday, February 11, 2010

Volkswagen in F1 din 2011?

Campos a fost preluata de Bernie Ecclestone

Multe au fost zvonurile care anuntzau ca iminent falimentul echipei Campos Meta... shi acesta s-a produs. Ziarul spaniol Diario AS, a anuntzat ca spaniolii au fost preluatzi de Bernie Ecclestone shi Jose Ramon Carabante, care shi-au unit fortzele pentru a evita un dezastru de proportzii cu o luna inainte de inceperea sezonului.

Cei doi vor investi citeva milioane de dolari in acest an, urmind ca in 2011 constructorului german Volkswagen sa preia controlul asupra echipei. Primul pas va fi schimbarea numelui Campos Meta inainte de prima cursa a sezonului programata in Bahrein. Apoi se va plati o uriasha datorie avuta de fostul proprietar catre firma italiana Dalara (care insumeaza citeva milioane de euro), in timp ce sediul va ramine in Spania, la Valencia.

Contractul avut cu pilotul Bruno Senna va fi onorat, iar manager al echipei va fi instalat Collin Kolles, fost principal la Force India.

In aceste conditzii ramine de vazut ce vor face sirbii de la Stefan GP, care incearca sa obtzina locul ocupat de USF1. Aceshtia au inceput deja sa trimita in avans containere cu echipament inspre localitatzile care vor gazdui primele etape ale anului, insa nu au nici un fel de garantzie din partea F.I.A. ca se shi pot alinia la start, atita timp cit americanii din Carolina de Sud inca lucreaza la finalizarea mashinii pentru 2010.

No comments:

Post a Comment