Wednesday, June 2, 2010

Horner cere fanilor sa ramina alaturi de Red Bull

Team managerul Red Bull Christian Horner, a remis ieri o scrisoare deschisa tuturor fanilor echipei, referindu-se la evenimentele petrecute in timpul shi in zilele ce au urmat Marelui Premiu al Turciei.....

"Poate atzi citit deja pe website-ul echipei Red Bull, citeva dintre raspunsurile mele la problemele aparute imediat dupa Marele Premiu de la Istanbul. Chiar shi asha, vreau sa ma adresez direct voua, iubitorilor echipei Red Bull Racing.

In ultimul timp am primit a serie de critici pe diferite site-uri shi in interiorul comunitatzii iubitorilor de Formula 1, shi vreau sa ma refer in mod special la citeva dintre acestea.

In primul rind, accidentul in sine a fost un accident de cursa. Avem doi pilotzi foarte capabili, determinatzi sa cishtige, care au la dispozitzie, cum s-a dovedit pina acum, o mashina foarte rapida. Din cauza presiunii imense exercitate de cei doi pilotzi McLaren, Mark shi Sebastian au reactzionat asha cum reactzioneaza orice pilot de curse - s-au luat la intrecere. Asta s-a intimplat de multe ori in ultimele 18 luni, timp in care amindoi au intzeles ceea ce noi le spusesem de fiecare data, sa se respecte reciproc shi sa ishi asigure destul spatziu pe circuit.

In al doilea rind, daca este vorba sa invinuim pe cineva... noi cishtigam ca echipa shi pierdem ca echipa, iar duminica am pierdut ca echipa. Analizind toate datele avute la dispozitzie, am ajuns la concluzia ca a fost un accident nefericit de cursa. Dupa ce am discutat toate aspectele acestui incident imediat dupa finalul intrecerii de duminica, intreaga echipa incluzindu-l shi pe dr. Marko, a impartashit aceeashi opinie.

In al treilea rind, trebuie sa ne revenim. Sintem o echipa puternica, vom lua loc la masa shi vom discuta despre ce s-a intimplat, pentru a trage toate invatzamintele necesare. Avem un excelent spirit de echipa, Mark shi Sebastian sint maturi shi intzeleg astfel de situatzii, shi totul va fi rezolvat pina la etapa urmatoare programata in Canada.

Shi la final, asha cum am afirmat intotdeauna, cei doi pilotzi vor fi tratatzi egal, fara favoruri. Marele Premiu al Turciei a fost o lectzie care ne-a costat scump shi am convingerea ca asha ceva nu se va mai repeta.

Mai este destul timp pina la ultima etapa in Abu Dhabi, shi indiferent care dintre pilotzii Red Bull este preferatul vostru la lupta pentru titlul de campion mondial, cred ca poate conta shi de acum incolo pe spijinul vostru. Asha cum sper ca putem conta shi noi, intreaga echipa Red Bull.

Christian"

No comments:

Post a Comment