Thursday, May 6, 2010

Button ii incurajeaza pe copii sa vina in Formula 1

La inceputul acestei saptamini pilotul McLaren a vizitat orashul britanic Somerset, de unde este originar, fiind oaspetele a trei dintre shcolile pe care le-a frecventat in copilarie. El a trecut pe la Vallis First School, Selwood Middle School shi Frome Community College, vorbindu-le copiilor despre anii petrecutzi pe bancile shcolii, automobilism shi succesul in Formula 1.

Intrebat daca a facut prostii in primii ani de shcoala, Jenson a raspuns:"Probabil ar trebui sa spun simplu - Nu... Insa cred ca am avut probleme o data sau de doua ori... Imi amintesc cum am spart ochelarii unui coleg shi mi-a parut rau dupa aceea. Totzi facem gresheli shi cel mai important este sa invatzam ceva din aceste gresheli...."

Impresionat de amintirile provocate de plimbarea plin salile de curs, Button a remarcat ca nu s-au schimbat prea multe, simtzindu-se ciudat printre profesorii care shtiau atitea despre pilotul McLaren, inainte ca acesta sa fi devenit campionul de astazi. Copiii i-au multzumit pentru vizite, spunindu-i ca succesele sale reprezinta certitudinea ca visurile pot deveni realitate.

Citziva dintre profesori au povestit cum tinarul Button arata inca de pe vremea copilariei, certe aptitudini sportive shi multa determinare pentru a cishtiga, insa campionul de astazi a raspuns cinstit:"Este frumos din partea foshtilor mei dascali sa spuna astazi ca eram cuminte shi talentat, dar realitatea a fost putzin diferita... Le multzumesc pentru tot shi ma bucur ca totul a ramas neschimbat."

O echipa a televiziunii BBC l-a insotzit pe Jenson Button, realizind un film despre aceasta vizita, ce va putea fi urmarit in timpul transmisiilor dedicate Marelui Premiu al Catalunyei de la finalul acestei saptamini.

No comments:

Post a Comment