Tuesday, May 25, 2010

Texas-ul a fost pus pe harta F1



Bernie Ecclestone tocmai a anuntzat ca incepind cu anul viitor, una dintre etapele de Formula 1 va avea loc la Austin, in Texas. N-a fost sa fie la New York, la umbra zgirie norilor, dar va fi printre cactushi in deshert...

Partenerul care va implementa acest proiect este Full Throttle Productions, companie organizatoare a "Texas Racefest" in fiecare an, pe Thunder Hill Raceway, la 20 de minute de condus (spre sud) de Austin. Deocamdata acest circuit este un oval (vezi sectziunea Google Maps de mai sus), dar conform promisiunilor, Marele Premiu de Formula 1 va avea loc pe un circuit destinat in exclusivitate acestui eveniment, ce urmeaza a fi construit pina la anul. Contractul a fost incheiat pe durata a 10 ani (2012 - 2021) shi consemneaza revenirea Statelor Unite in elita sportului cu motor.

La semnarea intzelegerii a luat parte Tavo Hellmund, unul dintre partenerii Full Throttle Productions shi pilot NASCAR inca in activitate, care s-a aratat incintat de increderea acordata.

De asemenea, printre sustzinatorii acestui proiect s-au numarat primarul orashului Austin - Lee Leffingwell shi guvernatorul de Texas - republicanul Rick Perry.

No comments:

Post a Comment