Saturday, May 8, 2010

Echipa Ferrari a fost amendata cu 20.000 de dolari

Pentru faptul ca spaniolul Fernando Alonso a prmit unda verde de a pleca de la standuri in conditzii de insecuritate, care au pus in pericol desfashurarea sesiunilor de calificari pentru Marele Premiu al Catalunyei, Federatzia Internatzionala a amendat echipa Ferrari cu 20.000 de dolari.

Comunicatul este sec, precinzind ora la care s-a produs incidentul, fara a specifica mai multe detalii in legatura cu persoanele sau mashinile care au fost sau puteau fi afectate de gresheala italienilor.



UPDATE
Incidentul a avut loc chiar la inceputul celei de-a treia sesiuni de calificari, cind spaniolul a ieshit de la standuri in fatza mashinii Mercedes condusa de Nico Rosberg, fara ca nici un membru al echipei Ferrari sa se asigure ca pe linia de rulare nu se apropia nici o alta mashina. Blocat de Alonso, Rosberg a frinat shi a tras stinga de volan inspre zona destinata cronometrajului, comunicatziilor shi controlului computerizat. Momentul a fost surprins de camerele de televiziune, eu atashind mai jos momentul in care Nico Rosberg incetineshte brusc din cauza aparitziei lui Fernando Alonso.

No comments:

Post a Comment