Saturday, May 29, 2010

Ramine cum am stabilit...

Webber va pleca din nou din pole-position, confirmind forma excelenta in care se afla de o luna incoace. Calificarile din Istanbul nu au adus prea multe schimbari, chiar daca Red Bull a testat sistemul f-duct shi a decis sa mai ashtepte pina la cursa urmatoare.

Sebastian Vettel, cu noul shasiu botezat "Randy Mandy", a avut din nou probleme cu frinele fatza, roata stinga dindu-i de furca shi pe malul Bosforului. Va pleca al treilea, cu avantajul partzii curate a circuitului ce ii va asigura o tractziune superioara celor de la McLaren.

Destinul i-a rezervat bataiosului Hamilton un start din praf, ingreunindu-i obiectivul primului tur de a-i incurca pe pilotzii Red Bull. In creshtere evidenta, Lewis are un drum lung de parcurs pina la finish, dar un start din fatza poate face ca batalia sa fie pe jumatate cishtigata...

Dupa ce a ratat calificarile in Monte Carlo, Alonso nu shi-a regasit ritmul nici in Turcia, dezamagindu-i pe fanii Ferrari adunatzi sa sarbatoreasca al 800-lea Mare Premiu trecut in contul italienilor. El va pleca de pe 12 shi numai o minune il poate pune la finalul cursei de miine printre primii 5 sositzi. El a fost mai lent chiar decit japonezul Kobayashi de la Sauber, calificat pe 10.

In tabara Mercedes, Schumacher s-a impacat cu eroarea din Monaco, iar acum profita de mashina modificata sa i se potriveasca special ca o manusha, in timp ce Rosberg incepe sa simta racoarea de la umbra septuplului campion mondial.

Personal ii voi urmari atent pe pilotzii Renault, Kubica shi Petrov putind sa incurce multe din calculele acestei noptzi, ei plasindu-se pe grila pe pozitziile 7, shi respectiv 9.

Marele Premiu al Turciei va incepe la ora 15.00 ora locala, 15.00 ora Romaniei, 7.00 ora Americii Centrale.


No comments:

Post a Comment