Saturday, May 1, 2010

La Partita del Cuore

Fernando Alonso shi Eros Ramazotti au filmat un spot publicitar pe circuitul Ferrari de la Fiorano, care va promova un meci de fotbal intre natzionala cintaretzilor italieni shi citziva realizatori ai emisiunii de televiziune "Squadra Telethon".

Aceasta intilnire de fotbal denumita "Partita del Cuore", este organizata in fiecare an in scopuri umanitare, emisiunea de televiziune fiind renumita pentru milioanele de Euro adunate shi donate in fiecare an diferitelor institutzii caritabile.

Intr-un comunicat de presa publicat de Ferrari, se precizeaza ca spotul publicitar a fost regizat de Marco Leonardo, care l-a filmat pe Ramazotti sosind pe circuitul de la Fiorano intr-un Ferrari California, special pentru a-l intilni pe Alonso.

Partida va avea loc pe 25 mai la Modena shi va fi televizata in direct pe RAI UNO cu incepere de la ora 21.00. Alaturi de Fernando Alonso, printre invitatzii speciali ai acestui eveniment se vor afla shi ceilaltzi doi pilotzi Ferrari - Felipe Massa shi Giancarlo Fisichella, dar shi team managerul Stefano Domenicali, care vor evolua pentru echipa Telethon. Lor li se vor adauga fotbalistul Antonio Cassano (Sampdoria) shi actorul Raul Bova, pentru cintaretzi urmind sa apara Gianni Morandi, Enrico Ruggeri, Luca Barbarossa shi Gigi D'Alesio.

No comments:

Post a Comment