Thursday, May 6, 2010

Ferrari a renuntzat la codul de bare

Incercind sa potoleasca scandalul iscat din cauza codului de bare de pe mashinile de concurs, cod care a fost presupus ca fiind publicitate subliminala pentru Marlboro, Ferrari a schimbat intreaga prezentare a monoposturilor.

Dupa o discutzie cu reprezentantzii Philip Morris, italienii au decis sa acopere acelashi spatziu publicitar de pe "aripa de rechin" a bolizilor Ferrari, cu un dreptunghi ale carui margini sint accentuate de linii de culoare alba. Prin aceasta modificare, Ferrari spera sa puna punct oricaror speculatzii depre publicitate subliminala, dind intregii echipe posibilitatea de a se concentra la automobilism shi Formula 1.

Insa chiar shi asha, Fernando Alonso crede ca Red Bull are cele mai mari shanse sa se impuna pe circuitul catalan. Prezent la conferintza de presa destinata pilotzilor, el a fost intrebat:
"Fernando, vreau sa-tzi reamintesc o scurta poveste.... Cu citziva ani in urma, pe cind dadeam un tur cu parada pilotzilor, inainte de cursa, venind imediat dupa Imola, acolo unde Schumacher transformase totul in roshu (n.a. aluzie la culoarea mashinii Ferrari cu care Michael cishtigase acel mare premiu), te-ai uitat in jur shi ai spus ca nu vezi deloc culoarea roshie in Barcelona.... adaugind ca totul era albastru shi galben (n.a. aluzie la mashina Renault condusa atunci de Alonso). Ashadar, ce culoare crezi ca vei vedea duminica pe acest circuit?"

La care spaniolul a raspuns ca va fi, cel mai probabil, foarte mult albastru, referindu-se direct la culoarea mashinilor Red Bull, considerate a fi cele mai rapide in acest moment.

No comments:

Post a Comment