Sunday, May 2, 2010

Jenson Button - interviu pentru Al Jazeera

Am fost oarecum surprins sa aflu ca David Frost are o emisiune pe Al Jazeera, dar shi ca Jenson Button a fost unul dintre invitatzii renumitului jurnalist britanic. Frost nu cred ca mai are nevoie de nici un fel de prezentare, el fiind cel care a luat celebrul interviu fostului preshedinte american Richard Nixon, eveniment care a facut shi subiectul unui film de succes.

Jenson Button este cel care conduce in acest moment in clasamentul pilotzilor din Formula 1, la doar citeva zile distantza de Marele Premiu al Catalunyei, ce va avea loc la Barcelona. In cele aprope 9 minute cit dureaza dialogul dintre cei doi, Button vorbeshte despre primul Kart primit cadou de Craciun pe cind avea 8 ani, despre telefonul primit de la Frank Williams, omul care l-a promovat in Formula 1 shi despre shocul produs de retragerea echipei Honda la sfirshitul lui 2008.

Merita vazut....
(pentru o imagine in high definition, alegetzi 720p in loc de 360, din meniul din dreapta jos)


Altfel spus, publicatzia Sunday Times a alcatuit un clasament al celor mai bogate personalitatzi din sportul britanic shi al sportivilor aflatzi in activitate (sub 30 de ani), iar Button se regaseshte in ambele ierarhii.... cu 43 de milioane de lire sterline pe 10 la celebritatzi shi pe primul loc la sportivi.

No comments:

Post a Comment