Friday, May 28, 2010

Button shi Michibata s-au despartzit

Tabloidul britanic "The Sun" a anuntzat ca pilotul de Formula 1 Jenson Button shi modelul japonez Jessica Michibata s-au despartzit, urmind ca fiecare sa se concentreze mai mult asupra vietzii lor profesionale.

Cei doi au avut o legatura ce a durat 18 luni, cu momente bune shi mai putzin bune, insa motivul principal al despartzirii pare sa fi fost distantza care ii separa, Button locuind in Marea Britanie, iar Michibata in Japonia.

Fiindca cei doi erau un cuplu foarte popular in lumea Formulei 1, website-ul oficial al competitziei ii dedicase modelului japonez o intreaga colectzie de fotografii luate cind aceasta se afla in preajma garajelor, in tribune sau la festivitatzile oficiale.

In urma cu citeva saptamini, cu ocazia primei victorii inregistrate de Jenson Button in Australia, reporterii BBC au incercat sa o invite pe Michibata sa vorbeasca despre succesul britanicului, insa Jenson i-a oprit zimbind cu subintzeles, adaugind ca nu este cazul pentru asha ceva, iar emisiunea poate continua shi fara declaratziile prietenei sale.

No comments:

Post a Comment