Monday, March 8, 2010

Gata de start - BMW Sauber Ferrari


Am sa pastrez o ordine alfabetica a echipelor shi voi incerca sa lamuresc ce cred eu despre nivelul la care se afla fiecare in acest moment...

Ashadar BMW Sauber Ferrari este de fapt ceea ce a mai ramas din BMW-ul care anul trecut se autoanuntza mare favorita la titlu. Astazi nu mai poate fi vorba de asha ceva, chiar daca japonezul Kamui Kobayashi se anuntza o mare revelatzie... pentru viitor.

Rezultatele inregistrate in teste au aratat o mashina robusta, cu viteza, motorul Ferrari dovedindu-se o promisiune pentru 2010. Insa bugetul a scazut mult, iar pilotzii nu arata cine shtie ce entuziasm. Pedro de la Rosa, de exemplu, a spus ca nu se pune problema prezentzei pe podiumuri, insa eu cred ca cele mai mari probleme vor veni de la strategie shi de la rezistentza mashinii de a duce o cursa de la start pina la sosire. sa nu uitam nici ca pina mai ieri, cei doi pilotzi doar testau pentru McLaren sau Toyota, intrarea lor anul acesta direct pe grila de start insemnind un mare pas inainte.

Sper ca tehnicienii sa nu se confrunte cu alte dificultatzi care sa aduca mashinile Sauber la coada plutonului, fiindca odata retrogradatzi va fi foarte greu sa schimbe ritmul impus de plutonul codash. Oficial, conducatorii BMW Sauber au spus ca marele succes este ca se afla printre echipele care au primit dreptul de a concura in Formula 1 in 2010.

Shanse la puncte - 30%
Shanse la podiumuri - 2%

No comments:

Post a Comment