Wednesday, March 3, 2010

Fosta "Campos" s-a transformat in Hispania Racing F1 Team

Americanii de la USF1 au murit sperantze

Pe masura ce ne apropiem de prima cursa a sezonului, shtirile despre Formula 1 incep sa dea navala pe fluxurile agentziilor de presa. Asha am aflat ca ceea ce anuntzasem intr-un post precedent despre vinzarea echipei Campos Meta, s-a adeverit, chiar daca multzi dintre ziarishtii de renume s-au aratat rezervatzi in a comenta ceva ce nu devenise inca oficial.
Spaniolii au fost preluatzi de Jose Ramon Carabante, fostul team manager al echipei, acesta luind hotarirea ca numele de Campos Meta sa fie modificat definitiv in Hispania Racing F1 Team, pe scurt HRT F1.

In zilele urmatoare, destul de putzine pina la Marele Premiu al Bahrein-ului, vor fi anuntzatzi shi cei doi pilotzi oficiali. Acum nu mai este sigur nici ca Brunno Senna va fi unul dintre aceshtia, deoarece noii proprietari i-au cerut sa aduca mai multzi sponsori din Brazilia, amanunt pe care managerul sau incearca sa il realizeze in cel mai scurt timp. Pe lista a aparut numele indianului Karun Chandok, nume fara prea mare rezonantza prin garajele Formulei 1.

Apoi, mult promovata USF1, visul multor americani de a concura in Formula 1, s-a frint lamentabil, managerii echipei nereushind sa produca in timp util o mashina de competitzie pe care sa se poata concura in Bahrein. Astfel singurul pilot confirmat, Jose Maria Lopez, a ramas fara loc de munca, iar managerul sau a reushit cu greu sa ii anuleze contractul cu USF1 shi sa recupereze cei 830.000 de dolari pe care acesta ii livrase in contul americanilor pentru a-shi asigura locul in Formula 1.
Argentinianul a ramas sa negocieze pentru postul de pilot de incercari pentru HRT F1, pozitzie din care mai poate semna shi alte angajamente pentru curse in diferite campionate.

No comments:

Post a Comment