Friday, March 26, 2010

Lewis Hamilton amendat de politzia din Melbourne

Vineri noaptea in jurul orei 21.15, pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton a fost oprit in trafic shi amendat de politzia din Melbourne, in timp ce conducea un Mercedes E500, mashina oficiala a echipei McLaren pentru etapa din Australia. Englezul executa derapaje cu rotzile din spate, punind in pericol celelalte mashini aflate pe drum la acea ora. In plus, el a accelerat pe loc de citeva ori, provocind fum de la arderea cauciucurilor pe asfalt.

Reprezentantul politziei din Melbourne a spus ca Lewis a cooperat cu ofitzerii shi a aratat ca regreta nefericitul "eveniment", confirmind ca pilotul a fost intr-adevar amendat.

Intr-un comunicat de presa oferit de echipa McLaren Mercedes, Lewis Hamilton shi-a cerut scuze pentru deciziile greshite luate in trafic inainte de a fi oprit de politzishti. Recunoscind ca a condus intr-o maniera "exuberanta", Hamilton a adaugat ca regreta prostia facuta.

Amenda luata de britanicul in virsta de 25 de ani, a venit in momentul in care pilotzii din Formula 1 au inceput sa militeze pentru sigurantza pe shosele shi respectarea legislatziei rutiere.

No comments:

Post a Comment