Sunday, April 11, 2010

BBC-ul nu vorbeshte despre Toro Rosso

Trebuie sa va lamuresc de la inceput ca titlul este shi nu este o gluma.... fiind bazat pe o simpla observatzie a unui iubitor al Formulei 1. Acesta a avut curiozitatea sa afle daca postul BBC a apreciat comportarea deosebita a pilotzilor Jaime Alguersuari shi Sebastien Buemi, in cursa de duminica trecuta de la Sepang.

Observatzia este interesanta, deoarece spaniolul Alguersuari a cucerit primele sale puncte in Formula 1, ashadar s-a luptat pentru un pretzios loc in primii 10 clasatzi, iar elvetzianul Buemi, s-a aflat in citeva dueluri interesante pe tot parcursul cursei.

Rezultatul este hazliu shi trist, considerind ca Toro Rosso shi-a depashit conditzia de "echipa afara din calcule", BBC preferind sa discute de cu totul alte subiecte, cum ar fi mai putzin interesanta Lotus Racing (cel putzin pentru moment).

Inainte de clip, cred ca ar fi necesare citeva amanunte despre Toro Rosso.... Este o echipa italiana, dar se afla sub "palaria" Red Bull, culorile shi aspectul mashinilor celor doua echipe fiind aproape la fel. Este bine de retzinut, fiindca in imaginile de mai jos, monoposturile Torro Rosso au "nasurile" aurii, in timp ce bolizii Red Bull au nasurile "galbene"... Desigur ca exista mult mai multe diferentze de detaliu, insa culorile cred ca vor fi indeajuns in incercarea de a intzelege ce se intimpla pe ecran....

2 comments:

  1. Ma uit la streamul de la BBC si crede-ma ca asta e doar un punct de vedere. Am auzit cu rechile mele cum Brundle remarca ca Alguersuari „has come of age” si ca face treaba din ce in ce mai buna. Si apoi au remarcat si primul punct obtinut de acesta. E doar un moment din cursa in care erau prinsi cu altceva.

    ReplyDelete
  2. TommyB89 a facut acest scurt montaj plecind de la emisiunea "Forum" de o ora, pe care BBC-ul o are la citeva ore dupa fiecare cursa... Aproape toate imaginile din acest film sint din acea emisiune... multe rulate pe rapid... Mai putzin cele cu depashirile efectuate de pilotzii Toro Rosso in timpul cursei (imagini cu sigla F1).

    Invitazii au fost gazduitzi de echipa Lotus, shi au discutat cu shi despre shefii shi pilotzii de la Lotus, dar shi despre celalte subiecte din acest clip...

    TommyB89 este corect... singura mentzionare a echipei Toro Rosso a fost cea a lui Martin Brundle - minutul 3.08... Imaginile din cursa transmise in direct au sigla F1 in stinga jos pe ecran, iar imaginile din emisiunile realizate dupa cursa nu au sigla deloc....Asha itzi potzi da seama ce s-a dat la "Forum" shi ce nu....

    ReplyDelete