Monday, April 26, 2010

Degetele lui Alonso valoreaza 10 milioane de Euro

Cu ocazia unui show promotzional desfashurat luni in Spania, concernul bancar Santander, principalul sponsor al Ferrari, a anuntzat ca a incheiat o asigurare pe viatza cu Fernando Alonso.

Conform informatziilor oferite, intzelegerea acopera viatza shi degetele lui Alonso, estimate la 10 milioane de Euro (13,33 milioane de dolari). Multzumit de afacere, Spaniolul a declarat presei ca sponsorul Ferrari are cel mai bun sistem de asigurari din lume.

In plus el a adaugat ca Ferrari a identificat problema avuta cu motoarele construite pentru Formula 1, infirmind insa informatzia aparuta in presa, conform careia sistemul hidraulic pierde presiunea al carei nivel nu poate fi reajustat decit in timpul opririlor la standuri.

Intervievat de autosport.com, Alonso a comentat inceputul de sezon, spunind ca este intr-o pozitzie excelenta, la doar 11 puncte distantza de liderul clasamentului general, iar lupta pentru titlul mondial va incepe la Montmelo. Intrebat ce parere are despre ceilaltzi pilotzi aflatzi in partea superioara a ierarhiei, fostul campion mondial a recunoscut ca urmareshte 2-3 dintre ei, Jenson Button nefiind unul dintre aceshtia. Mai exact, Alonso a pronuntzat numele lui Lewis Hamilton shi Sebastian Vettel, cei doi urmindu-l in clasamentul general al momentului, pe locurile 4 shi respectiv 5.

No comments:

Post a Comment