Friday, April 23, 2010

Mercedes lucreaza la o mashina mai lunga

Ross Brawn, managerul echipei Mercedes GP, a declarat ca tehnicienii lucreaza la marirea lungimii monopostului W-01, urmind ca pentru Marele Premiu al Cataluniei, Rosberg shi Schumacher sa piloteze noile mashini aflate acum in stadiul de finalizare.

"In iarna am facut o gresheala de calcul la distribuirea greutatzii, iar acum monopostul este dezechilibrat. Incercam sa rectificam aceasta eroare cauzata shi de o ushoara modificare a pneurilor de competitzie." a destainuit englezul.

In acelashi timp, departamentul de aerodinamica al Mercedes este concentrat pentru introducerea unui f-duct asemanator celui folosit pe mashinile McLaren.
"Incepind cu Barcelona sau Istanbul vom adauga aceasta inovatzie aerodinamica. Nu va fi controlat de pilotzi, sistemul celor de la McLaren fiind prea complicat, insa vom inregistra o creshtere semnificativa de viteza in liniile drepte." a adaugat Ross Brawn.

Dupa fiecare dintre cele patru curse disputate pina acum, au existat numeroase voci care au spus ca Nico Rosberg shi Michael Schumacher folosesc mashini cu setari total diferite, insa numai fostul campion mondial a avut probleme de adaptare cu W-01, acuzind lipsa de aderentza a rotzilor din spate.

No comments:

Post a Comment