Friday, April 16, 2010

Vulcanul a incurcat socotelile Formulei 1

Eruptzia vulcanului Eyjafjallakokull din Islanda, al carui nor de cenusha a blocat traficul aerian deasupra Europei, incurca serios planurile echipelor shi oficialilor Formulei 1. Astfel Williams nu a reushit sa livreze noile componente aerodinamice in China, fiind in imposibilitatea de a testa noul sistem "F-duct" pe mashinile lui Barrichello shi Hulkenberg.

Din cauza anularii a sute de zboruri programate deasupra nordului Europei, nici echipa Virgin Racing nu a avut la dispozitzie unele piese noi ce urmau sa fie testate shi folosite in Shanghai, deasemenea lipsindu-i shi citziva ingineri blocatzi in Marea Britanie. Printre cei care nu au reushit inca sa ajunga in China se numara shi Eddie Jordan, fost proprietar de echipa de Formula 1, actualmente comentator pentru BBC.

Pentru ca nu se anuntza modificari importante in zilele care urmeaza, este mai mult ca sigur ca multe echipe vor avea serioase probleme cu drumul de intoarcere in Europa, luni, martzi shi miercuri urmind ca un numar mare de containere cu echipament, dar shi intreg stafful tehnic al Formulei 1, sa revina pe vechiul continent.

2 comments:

  1. Era mai complicat pentru ei daca aveau cursa saptamana viitoare. Acum n-au decat sa isi petreaca vacanta in China, mancand orez :)

    ReplyDelete
  2. mincind orez pe bicicleta... e numai vina lui Bernie care se incapatzineaza sa duca F1 intr-o tzara care nu are nici un interes pentru automobilism... dovada stau tribunele de pe stinga primului viraj, care s-au transformat in uriashe bannere pe care scrie mare cit o zi de post... Made in China.... what a joke...

    ReplyDelete