Monday, April 12, 2010

"Bolidul HRT este o rushine"

Afirmatzia ii apartzine lui Manfredi Ravetto, directorul de marketing al Hispania Racing Team. El s-a aratat foarte dezamagit de mashina construita in iarna de italienii de la Dallara, adaugind ca "un astfel de monopost nu mai intilneshti nici in Formula 3, construit cu piese ieftine shi de calitate foarte slaba".

Declaratzia lui Ravetto vine la doar o saptamina dupa ce Geoff Willis, alt oficial al HRT, spusese ca se gindeshte serios sa plece de la echipa spaniola, care nu se afla astazi in pozitzia de a se bate macar pentru un loc in plutonul de mijloc al Formulei 1.

Zilele acestea, managerul HRT Collin Kolles, l-a invitat in China pe Christian Klien, pilot care a trecut pe la Jaguar, Red Bull, Honda shi BMW, cu scopul de a-l convinge sa testeze mashina de competitzie. Intentziile lui Kolles sint de a angaja un pilot cu experientza, pentru a aduce corectziile necesare mashinilor pe care vor continua sa concureze Karun Chandok shi Brunno Senna. Tentatzi de mirajul Formulei 1, oficialii HRT au preluat intreaga infrastructura de la fosta echipa Campos Meta, angajind pilotzi tineri, ieftini shi fara experientza, iar acest lucru a inceput sa se vada astazi, cind monopostul are nevoie de inbunatatziri shi iata, nu exista nimeni care sa dea un diagnostic corect din interiorul cockpitului.

No comments:

Post a Comment