Sunday, April 11, 2010

Massa mai sta 3 ani cu Ferrari

Presa braziliana a destainuit ca Felipe Massa se afla foarte aproape de a semna un nou contract cu Ferrari, pe o durata de inca 3 ani. Aceasta shtire vine sa infirme zvonurile conform carora la sfirshitul acestui sezon, polonezul Robert Kubica ar fi urmat sa fie adus de la Renault, ca sa faca echipa cu bunul sau prieten, spaniolul Fernando Alonso.

Massa a ajuns la Ferrari in 2006, dupa doua sezoane petrecute la Sauber Petronas. La acea vreme l-a inlocuit pe Rubens Barrichello, fiind cel de-al doilea pilot al echipei al carei lider era Michael Schumacher. Anul sau de virf a fost 2008, cind s-a aflat foarte aproape de cishtigarea titlului mondial, terminind cu un punct in urma lui Lewis Hamilton.

In lumea Formulei 1, Felipe Massa nu este considerat un pilot rapid, insa Ferrari l-a integrat perfect, oferindu-i in acest an posibilitatea sa revina dupa accidentul de anul trecut shi sa lupte de la egal la egal cu noul sau coleg, dublul campion mondial Fernando Alonso.

Dupa trei etape disputate din acest sezon, Brazilianul Felipe Massa ocupa primul loc al clasamentului general provizoriu, cu 39 de puncte.

No comments:

Post a Comment